måndag 28 februari 2011

Ljus i vårt hus

I förra veckan "fick" vi ljus i källaren - titta så ljust! Nu ser vi när vi ska klä på oss och kläderna kommer för det mest på rätt håll.

Det är fyra spottar innan för dörren - massor av ljus!

I den långa hallen är det sex spottar på rad, det är så ljust och fint!

Vi har valt samma lampkanppar som i köket. All eldragning är inte färdig än och jag är lite skeptisk till vissa platslock... Få se vad som kan göras åt det.
Det verkar som om fönster, garderob och golv är på gång. Ev. kommer fönstret (sidoljus) och garderoben under veckan. Golvet tar nog lite längre tid men de (stenbrottet) har hört av sig och meddelat att de börjat bryta sten igen. Och ytterdörren - den är beställd men det tar nog tid.. Till slut har vi enats om en ekdörr men ett avlångt ljusinsläpp mitt i.
Övrigt då? Läget är så här...
Vår fläkt har lagt av... och den är ju inte så gammal, felsökning på går. Något annat som också inte är som det ska är spolknappen på toa - den gnisslar..?? Så den ska byta ut. Vi har också fått upp en lampa i badrummet, nu vänter vi på spegeln (finnes men ska monteras) och den lilla glasrutan i dörren. Sedan är det dax att beställa bakelithandtag - de blir nog vita...

Apropå vita - det går så där för mitt "vita skinnsoff-inköp"...


Inga kommentarer: